Ons verhaal
Johan Sap: “Toen Guy met Lilliane trouwde in 1958 vereeuwigden ze hun passie voor elkaar en voor chocolade door hun voornamen samen te voegen tot één: Chocolaterie Guy-Lian. Guy ontwikkelde de unieke hazelnootpralinévulling en Lilliane zorgde voor de artistieke toets en ontwierp de prachtig gemarbreerde schelpvormen. De donkere, witte en melkchocolade vloeien in elkaar over, net zoals de levens van de twee geliefden.”
Ons product
“Guylian is wereldwijd gekend voor zijn chocolade zeevruchten en zeepaardjes. Daarnaast bieden we ook een groot assortiment pralines, truffels en chocoladerepen aan.”
Je vindt onze chocolade zeevruchten terug in de webwinkel van het Groot Vleeshuis.
Ons geheim
“Het iconische recept voor onze huisbereide geroosterde hazelnootpralinévulling werd door onze stichter, Guy Foubert, samengesteld en wordt tot op vandaag gebruikt door onze meester-chocolatiers.”
Europark-Oost 1, 9100 Sint-Niklaas
03 760 97 00 | www.guylian.be
<< Grega | alle producenten | Hinkelspel >>
Gratis verzending
voor alle bestellingen in de webwinkel vanaf € 100 Bestel nu