Joeri Pergoot: “Het prille begin van de ambachtelijke confiserie Larmuseau gaat terug tot 1913. In de confiserie die toen nog Supra heette, verwende August Larmuseau de Gentse zoetekauwen met allerlei zoetwaren. August creëerde er de fameuze sneeuwbal. Het perfecte alternatief voor de toen onbetaalbare chocolade. De sneeuwbal kende zo’n succes dat August de gouden medaille voor voeding in de wacht sleepte op de wereldtentoonstelling te Gent, in 1913.”
Ons product
“Bij Larmuseau worden er verschillende soorten sneeuwballen geproduceerd: smeuïge wolkjes die ondergedompeld worden in chocolade en naargelang de smaak bestrooid worden met een topping. De perfecte sneeuwbal kraakt als je erin bijt en smelt weg op je tong als sneeuw voor de zon.”
Onze sneeuwballen zijn te koop in de winkel van het Groot Vleeshuis tijdens de winterperiode.
Ons geheim
“Al meer dan 100 jaar verwennen we onze klanten met Belgische confiserie. Traditie, authenticiteit en vakmanschap behoren tot de zeemzoete kern van Larmuseau.”
Gratis verzending
voor alle bestellingen in de webwinkel vanaf € 100 Bestel nu